GastroAtolye

Toggle navigation
  • ANASAYFA
  • PROGRAM
  • SEMİNERLER
  • ATÖLYELER
  • ADRES
  • KAYIT
Reserve kahve sohbeti
Starbucks
Atölye Saatleri: Cumartesi ve Pazar
Her yarım saate bir / 10 kişi
Çikolata tadımı nasıl yapılır
Callebaut
Atölye Saatleri: Cumartesi ve Pazar
12.30 / 15.30 / 17.30 (30 dk/ 10 kişi)x
Moshe Aelyon ile sofra trendleri
Jumbo
Atölye Saatleri: Cumartesi
14:00 / 16:00 (40dk- 15 kişi)
Pasta süsleme atölyesi
Dr. Oetker

Atölye Saatleri: Cumartesi ve Pazar
11:30 / 14:00 / 15:30 / 17:00
(30 dk / 10 kişi)
Türk peynirleri ve Türk üzümleri uyumu
IWSA
Atölye Saatleri: Cumartesi
15:00 / 16:00 (30 dk / 20 kişi)
Yemek fotoğrafı stilistliği
Mehmet Ateş
Atölye Saatleri: Pazar
12:00 / 13:30 / 15:00 / 16:30 (60 dk / 8 kişi)
Le Cordon Bleu Atölyeleri
Master Chef Arnaud Declercq / Tabağım Paletim Olsa Atölyesi
Atölye Saatleri: Cumartesi
13:00 / 15:00 / 17:00 ( 60 dk / 10 kişi)


Master Chef Marc Pauquet / Taze Trüf Çikolata Tasarımı Atölyesi
Atölye Saatleri: Pazar
13:00 / 15:00 / 17:00 ( 60 dk / 10 kişi)
Ekşi maya yapımı ve hamur hazırlama
240 Derece
Atölye Saatleri: Cumartesi ve Pazar
13:00 / 15:00 / 17:00 ( 30 dk / 10 kişi)
Zeytinyağı tadımı nasıl yapılır?
Özem
Atölye Saatleri: Cumartesi ve Pazar
13:00 / 15:00 / 17:00 ( 30 dk / 10 kişi)
Çay Atölyeleri
Melez

Ice tea ve alkolsüz çay kokteylleri
Atölye Saatleri: Cumartesi
13:00 / 15:00 ( 45 dk / 8 kişi)


Matcha çayı yapılışı ve tadımı
Atölye Saatleri: Cumartesi
14:00 / 16:00 ( 45 dk / 8 kişi)
Sponsorlarımız

JumboCallebautStarbucksStarbucksDr Oetker

© 2019 MC YAYINCILIK