GASTRO ATÖLYE

Tüm hafta sonu boyunca gastronominin her alanından mutfak atölyelerinde konunun uzmanlarından eğitim alırken, düzenlenecek seminerlerde sektördeki ünlü şefler, işletmeciler ve eğitmenlerle bir arada keyif ve bilgi dolu saatler geçireceksiniz.

4-5 MAYIS'TA Saat: 12:00 ila 19:00 arası açık olacak etkinliğimize katılmak ve kayıt için tıklayınız.

PROGRAM

ATÖLYELER / CUMARTESİ & PAZAR
  • Starbucks Reserve Kahve Sohbeti
    Pour over, Chemex ve syphon tekniklerinin anlatımı
  • Atölye saatleri:
  • Cumartesi ve Pazar (her yarım saatte bir / 10 kişi)

  • Callebaut ile çikolata atölyesi
  • Atolye saatleri - Cumartesi ve Pazar (30 dk / 10 kişi):
  • 12.30
  • 15.30
  • 17.30

  • Jumbo / Moshe Aelyon ile sofra trendleri
  • Atolye saatleri - Cumartesi (40dk / 15 kişi):
  • 14.00
  • 16.00

  • Dr Oetker / Pasta süsleme atölyesi
  • Atolye saatleri - Cumartesi ve Pazar (30 dk / 10 kişi):
  • 11:30
  • 14:00
  • 15:30
  • 17:00

  • IWSA Akademi / Türk peynirleri ve Türk üzümleri uyumu
  • Atölye saatleri - Cumartesi ( 30 dk / 20 kişi):
  • 15:00
  • 16:00

  • Mehmet Ateş ile yemek fotoğrafı stilistliği
  • Atolye saatleri - Pazar ( 60 dk / 8 kişi):
  • 12:00
  • 13:30
  • 15:00
  • 16:30

  • Le Cordon Bleu Master Chef Arnaud Declercq / Tabağım Paletim Olsa Atölyesi
  • Atolye saatleri - Cumartesi (60 dk / 10 kişi):
  • 13:00
  • 15:00
  • 17:00

  • Le Cordon Bleu Master Chef Marc Pauquet / Taze Trüf Çikolata Tasarımı Atölyesi
  • Atolye saatleri - Pazar ( 60 dk ):
  • 13:00
  • 15:00
  • 17:00

  • 240DERECE / Ekşi maya yapımı ve hamur hazırlama
  • Atolye saatleri - Cumartesi ve Pazar (Her seans 30 dk / 8 kişi):
  • 13:00
  • 15:00
  • 17:00

  • ÖZEM ZEYTİNYAĞLARI/Zeytinyağı tadımı nasıl yapılır?
  • Atolye saatleri - Cumartesi ve Pazar (Her seans 30 dk / 10 kişi):
  • 13:00
  • 15:00
  • 17:00

  • MELEZ TEA / Ice tea ve alkolsüz çay kokteylleri
  • Atolye saatleri - Cumartesi( 45 dk / 8 kişi):
  • 13:00
  • 15:00

  • MELEZ TEA / Matcha çayı yapılışı ve tadımı
  • Atolye saatleri - Cumartesi ( 45 dk / 8 kişi):
  • 14:00
  • 16:00
SEMİNERLER / Cumartesi
  • 13:00 "Gastronomide kişisel gelişim" - Rafet İnce

  • 13:45"Starbucks Reserve Kahve Sohbeti" - Gürkan Kumak

  • 14:45 "Popüler mekanlar yaratmanın sırları" - Cem Mirap, Bahadır Gürceer

  • 15:15 "Mutfakta kadın olmak" - Çiğdem Alagök, Çiğdem Seferoğlu

  • 16:00"Mekanımı nasıl klasikleştiririm?" - Barış Tansever

SEMİNERLER / Pazar
  • 12:30 "Otel ve restoran mutfaklarının farklılıkları" Ali Ronay

  • 13:30 "Restoranda yatırımcı şef ilişkisi" - Kaya Demirer, Melih Demirel

  • 14:15"Starbucks Reserve Kahve Sohbeti" - Gürkan Kumak

  • 15:00 "Malzeme seçiminin püf noktaları ve doğru tedarikçiye ulaşma" - Nilhan Aras, Maksut Aşkar

  • 15:45 "Sadece iyi bir okulda okumak yeterli mi?" - Mehmet Yalçınkaya

  • 16:30 "Disiplinler Arası Bir Buluşma: Tasarım ve Gastronomi" - Doç. Dr. Özge Samancı, Prof. Dr. Alpay Er

Seminerler Atölyeler

Linkler