Cumartesi 13:00

Gastronomide kişisel gelişim
Rafet İnce

Cumartesi 13:45 / Pazar 14:15

Starbucks Reserve Kahve Sohbeti
Gürkan Kumak

Cumartesi 14.45

Popüler mekanlar yaratmanın sırları
Cem Mirap, Bahadır Gürceer

Cumartesi 15.15

Mutfakta kadın olmak
Çiğdem Alagök, Çiğdem Seferoğlu

Cumartesi 16.00

Mekanımı nasıl klasikleştiririm?
Barış Tansever

Pazar 12.30

Otel ve restoran mutfaklarının farklılıkları"
Ali Ronay

Pazar 12:30

Malzeme seçiminin püf noktaları ve doğru tedarikçiye ulaşma
Nilhan Aras, Maksut Aşkar

Pazar 13:30

Restoranda yatırımcı şef ilişkisi"
Kaya Demirer, Melih Demirel

Pazar 15.45

Sadece iyi bir okulda okumak yeterli mi?
Mehmet Yalçınkaya

Pazar 15.00

Malzeme seçiminin püf noktaları ve doğru üreticiye ulaşmak
Nihan Aras, Maksut Aşkar

Pazar 16:30

Disiplinler Arası Bir Buluşma: Tasarım ve Gastronomi
Doç. Dr. Özge Samancı, Prof. Dr. Alpay Er